Obnoviť stránku

Bruder Farmer John Deere 6920 s vyklápacím prívesom

Príslušenstvo k tovaru

Bruder Farmer John Deere 6920 s vyklápacím prívesom

Modely spoločnosti Bruder patria medzi špičku na trhu v oblasti plastových modelov poľnohospodárskej a stavebnej techniky. Modely sú veľmi obľúbené medzi deťmi i rodičmi vďaka svojej kompatibilite, autentickému spracovaniu do najmenších detailov a hlavne kvalite. Vyrobené sú z veľmi kvalitného a odolného plastu. Realistické spracovanie, množstvo detailne prepracovaných doplnkov a celkový dizajn plastových modelov poteší srdce každého chlapca.

Traktor Bruder Farmer – John Deere s vyklápacím prívesom je veľmi autentický veľký model traktora s mnohými funkciami. Disponuje napríklad otvárateľným motorovým priestorom, výškovo nastaviteľným závesným zariadením, profilovanými pneumatikami alebo zasklenou kabínou. Traktor sa ovláda buď volantom vo vnútri, alebo druhým – predĺženým volantom, ktorý je súčasťou balenia. Predĺžený volant sa zasunie do existujúceho volantu v kabíne cez otvor v streche a príjemne vám uľahčí ovládanie stroja.

Súčasťou balenia je aj príves, ktorý má automatické zadné vráta – ak je zapojené ovládanie, zadné vráta sa automaticky otvárajú pri vyklápaní prívesu. Ak nie je, zostáva príves uzavretý. Príves možno pripojiť ku všetkým traktorom Bruder. S týmto modelom budú mať vaše deti aj oteckovia na dlhé hodiny o zábavu postarané.

Parametre a špecifikácia:

Materiál:
plast

Mierka:
1:16

Rozmery:
670 × 165 × 177 mm

Obsah balenia:
traktor
príves
predĺžený volant

Odporúčaný vek:
3+

Kód:  HRA825a
Produktové číslo:  4001702020583

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04