Obnoviť stránku

Bruder Claas Lexion 480 Kombajn

4,7 3 hodnotení
39,90 €

Bruder Claas Lexion 480 Kombajn

Dokonalá hračka pre malého kombajnistu – žatva sa blíži a výbava musí byť dokonalá! Miniatúra skutočného kombajnu Claas v mierke 1 : 16 s rotujúcou žacou lištou a výklopným ramenom. Žaciu lištu je možné ľahko premiestniť za zadnú časť vozidla a pohodlne tak celý kombajn premiestniť kamkoľvek je potrebné. Ďalšími z mnohých funkčných prvkov sú výklopné zrkadlá alebo otáčavé vysúvacie schody do kabíny kombajnu. Na prvý pohľad je zrejmá vysoká kvalita a precíznosť spracovania – všetky súčasti majú lesklý pevný povrch a mnoho podrobných detailov. Ideálny k poznaniu všetkých súčastí a funkcií pravého kombajnu.

Pre skvelú hru a napínavé dobrodružstvo

  • Miniatúra skutočného kombajnu Claas v mierke 1 : 16
  • Rotujúca žacia lišta, výklopné rameno a zrkadlá, otáčavé vysúvacie schody
  • Vysokokvalitné spracovanie s prepracovanými detailmi
  • Realistický dizajn
  • Materiál: ABS plast, polykarbonát

Vysokokvalitné spracovanie

Vysoká kvalita spracovania je rozpoznateľná na prvý pohľad. Autá majú lesklý pevný povrch s precízne prepracovanými detailmi bez akýchkoľvek prietokov či nadbytočných kúskov. Na výrobu boli použité iba tie najkvalitnejšie plasty – pružný ABS plast a tvrdý polykarbonát. Spracovanie zaručuje ako dlhú životnosť vozov, tak aj odolnosť voči najdivokejším hrám.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Deti
Určenie Unisex

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 3 rokov

Technické stroje

Dĺžka autíčka 45 cm
Materiál Plast
Kód:  HRAa7459
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4001702021207
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19