Obnoviť stránku

Bruder CAT šmykom riadený nakladač

Príslušenstvo k tovaru

Bruder CAT šmykom riadený nakladač

Modely Bruder patria medzi najvýznamnejšie trhy v oblasti modelov poľnohospodárskej a stavebnej techniky. Modely sú veľmi obľúbené u detí a rodičov kvôli ich kompatibilite, autentickému spracovaniu na najmenšie detaily a najmä kvalite. Sú vyrobené z vysoko kvalitného a trvanlivého šatstva. Realistické spracovanie, množstvo detailných sofistikovaných doplnkov a celkový dizajn plášťických modelov poteší srdce každého chlapíka. 
Bruder Caterpillar je veľmi autentický model známeho mini nakladača s mnohými funkciami. Má napríklad pohyblivú prednú cievku pre ľahšie nakladanie a možnosť odpojenia vidlice, ktorú možno nahradiť vŕtačkou alebo kladivom (Bruder 2408) alebo navijakom alebo vidlicou (Bruder 2318).Hračka je vhodná na použitie na piesku. S týmto modelom sa vaše deti a váš otec budú zabávať na dlhé hodiny zábavy.
Parametre a špecifikácia:
Materiál:
plášť
Mierka:
1 : 16
Rozmery:
230 × 105 × 130 mm
Odporúčaný vek:
3+
Táto hračka je v súlade so smernicou Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetkých zákonných noriem v súlade s českými právnymi predpismi. Samozrejme, existuje vyhlásenie CE o zhode.
 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Dĺžka/hĺbka 23 cm
Šírka 10,5 cm
Výška 13 cm
Kód:  HRA825n
Produktové číslo:  4001702024314

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17