Obnoviť stránku

Bruder CAT Excavator

Príslušenstvo k tovaru

Bruder CAT Excavator

Dokonalá hračka pre malého milovníka bagrov! Miniatúra skutočného pásového bagra CAT v mierke 1:16 s funkčným ramenom so záberom pod úroveň terénu. Ďalej je vybavený odnímateľnou lyžicu a kabínou rotujúcou o 360°. Hladký prejazd nespevneným stavebným terénom zaisťujú profilované, plne pojazdné článkové pásy. Hračka je ideálna na pieskovisko. Na prvý pohľad je zrejmá vysoká kvalita i precíznosť spracovania – autá majú lesklý pevný povrch a mnoho podrobných detailov. Skvele sa hodí k poznaniu všetkých súčastí i funkciou pravého pásového bagra.

Pre skvelé hry aj napínavé dobrodružstvo na pieskovisku

  • Miniatúra skutočného pásového bagra CAT v mierke 1:16
  • Funkčné rameno, odnímateľná lyžica, kabína rotujúca o 360°
  • Profilované, plne pojazdné článkové pásy
  • Vysoko kvalitné spracovanie, prepracované detaily
  • Materiál: ABS plast, polykarbonát

Vysoko kvalitné spracovanie

Vysoká kvalita spracovania je rozpoznateľná na prvý pohľad. Bager má lesklý pevný povrch s precízne prepracovanými detailmi bez akýchkoľvek prietokov či nadbytočných kúskov. K výrobe boli použité iba tie najkvalitnejšie plasty – pružný ABS plast a tvrdý polykarbonát. Spracovanie zaručuje ako dlhú životnosť vozov, tak aj odolnosť voči najdivokejším hrám.

Kód:  HRAa7463
Produktové číslo:  4001702024383

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03