Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BRQ 230 30c

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BRQ 230 30c

Kvadrokoptéra 30c od výrobcu Buddy toys je mrštné lietadlo s vynikajúcimi letovými vlastnosťami. Navrhnutá je na lietanie v interiéri aj exteriéri a zábavu si s ňou užijú začiatočníci aj pokročilejší piloti so skúsenosťami. Dron vie nahrávať videá a fotiť, takže získate nádherné zábery z vtáčej perspektívy!

Kľúčové vlastnosti

  • 3 letové režimy (začiatočník - normal - expert)
  • Vyhotovuje videozáznamy a fotografie
  • Nízka hmotnosť a odolná konštrukcia
  • Lieta až 7 minút na jedno nabitie
  • Jednoduché použitie režimu FLIP
  • Moderný dizajn

Videá a fotky z výšky

Kvadrokoptéra funguje v trochletových režimoch - začiatočník, normálny a expert, na svoje si teda prídu nováčikovia aj nadšenci, ktorí dokážu naplno využiť akrobatických schopností letúna. Skrz vytvorené videozáznamy a fotky získate úžasné zábery z výšky, je len na vašej fantázii k čomu všetkýmu ju použijete. A nemusíte pritom lietať len za plného svetla. Na dokonalú orientáciu aj za zhoršených svetelných podmienok je totiž osadená dvoma zelenými LED diódami na prednej strane a dvoma červenými na zadnej strane.

Akrobatické kúsky

Dron je ľahký a má odolnú konštrukciu s ochrannými prvkami, ktoré chránia vrtule. Umožňuje ľahko vykonávať akrobatické kúsky v režime Flip. Lieta až 7 minút na jedno nabitie, potom sa nabije za 120 minút. Ovláda sa vysielačom pracujúcim na frekvencii 2,4 GHz s dosahom 50 metrov. To všetko robí z tohto stroja zábavnú vecičku pre dospelých i mladistvých od 14 rokov. Pokročilý systém ovládania sľubuje veľa zábavy!

Doplňujúce vlastnosti:

  • LED osvetlenie modelu (predné 2 zelené LED diódy a zadné 2 červené LED diódy)
  • Súčasťou balenia je SD karta s kapacitou 2 GB
  • Rozmery: 31 x 31 x 8 cm

Parametre a špecifikácia

Let

Ovládanie Ovládačom

Obsah balenia

Obsah balenia Dron
Kód:  HRAa5799
Produktové číslo:  8590669168705
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11