Obnoviť stránku

Brio World 33970 - Svietiace metro a tunel

4,5 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
26,90 €

Brio World 33970 - Svietiace metro a tunel

Kúpili ste deťom vláčikovú trať Brio a zháňate ďalšie doplnenie? Vyskúšajte Brio World 33970, svietiace metro a tunel. Dvojdielna súprava metra a tunel zaujmú svojou grafikou a navyše, svietia v tme! Príslušenstvo je kompatibilné s vláčikovou traťou Brio. Skladanie jednotlivých dielov je veľmi jednoduché, zvládnu to aj malé deti. Určite aj rodičia strávia pri vláčikovej trati nejaký čas s deťmi a budú sa spolu vydávať na rôzne dobrodružstvá.

Kľúčové vlastnosti - Brio World 33970, svietiace metro a tunel

  • Svietiace metro a tunel z kolekcie Brio World
  • Metro a tunel Brio obsahujú grafiku, ktorá v tme svieti
  • Tunel slúži zároveň ako praktický obal
  • Kompatibilný so železnicami Brio
  • Vhodné pre deti od 3 rokov

Kompatibilný s ďalšími hračkami Brio World

Metro pozostáva z dvoch vlakov a navyše obsahuje magnetické spojky, vďaka ktorým jednotlivé vozne ľahko spojíte alebo ich pripojíte k iným vozňom. V metre je miesto pre dve figúrky kolekcie Brio World. Tunel rovnakej grafiky ako metro po nasvietení v tme žiari a navyše má priehľadnú strechu, aby ste mohli sledovať prejazd jazdnej súpravy. Tunel Brio môžete využiť ako praktický obal napríklad na uskladnenie alebo pri cestovaní.


Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAb1885
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7312350339703

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02