Obnoviť stránku

Brio World 33833 Požární stanice

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Brio World 33833 Požární stanice

Kúpili ste deťom vláčikodráhu Brio a zháňate ďalšie príslušenstvo? Vyskúšajte Požiarnu stanicu. Jednotlivé dieliky sú vyrobené z kvalitného materiálu, vydržia teda aj drsnejšie zaobchádzanie menších detí. Určite zaujme hneď na prvý pohľad svojou farebnosťou. Príslušenstvo je kompatibilné s vláčikodráhou Brio. Skladanie jednotlivých dielikov je veľmi jednoduché, zvládnu to aj malé deti. Zaiste aj rodičia strávia pri vláčikodráhe nejaký čas s deťmi a vyrazia spolu na rôzne dobrodružstvá.

Kľúčové vlastnosti Požiarnej stanice

  • Príslušenstvo vláčikodráhy Brio
  • Požiarna stanica je vyrobená z kvalitného materiálu
  • 12 časti – stanica, hasiči, hasičské auto, oheň, motorová píla, šmykľavka, koľaje
  • Výstražné svetlá a sirény
  • Vhodné pre deti od 3 rokov

Požiarna stanica

Požiarná stanica sa skladá z 12 častí: stanice, hasičov, hasičského auta, ohňa, motorovej píly, šmykľavky a koľají. Hasiči zídu po šmykľavke dolu a môžu vyraziť hasiť oheň vo svojom aute s výstražnými svetlami a sirénou. Vláčikodráha Brio sa dá neustále rozširovať, a tak hra nikdy nekončí. 

Rozmery:
34,5 × 39 × 19,5 cm

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAjd0646
Produktové číslo:  7312350338331

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08