Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Brio 30189 Hudobná húsenica

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
39,90 €

Brio 30189 Hudobná húsenica

Hudobná húsenica značky Brio je veselá a farebná hračka so zvukovými a svetelnými efektmi. Kombináciou technológie a hravého dizajnu prináša hračka deťom možnosť objavovať základy sveta hudby a dokonca vytvárať vlastnú melódiu. Vždy, keď dieťa umiestni drevený gombík do jednej z dier, odmenou mu bude jeden určitý tón. A ak spojí hlavu s chvostom húsenice, prehrá sa celá jedna pesnička. Húsenica ponúka 10 rôznych možností spojenia a teda prehráva 10 rôznych pesničiek. Je to skvelá hračka na pochopenie príčiny a následku. Hudobná hračka je vyrobená z tvrdého bukového dreva a určená pre deti od 2 rokov.

Kľúčové vlastnosti hudobnej húsenice Brio

  • Farebná hračka so zvukovými a svetelnými efektmi
  • Hudobná húsenica Brio prehrá jednotlivé tóny aj melódiu
  • Umiestnením gombíka prehrá tón
  • Spojením hlavy a chvosta sa spustí melódia
  • 10 možností zostavenia, 10 melódií
  • Vhodná pre deti od 2 rokov

Materiál:
drevo

Magnetická hračka:
áno


Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 2 rokov
Kód:  HRAif12000
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7312350301892
Odkazy: Informačný list

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13