Obnoviť stránku

Bonaparte Prsty maňušky zvieratka

Príslušenstvo k tovaru

Bonaparte Prsty maňušky zvieratka

Děti si rády hrají a milují pohádky v jakékoli podobě. S krásnou sadou sympatických prstových loutek - maňásků v podobě známých zvířátek můžete vytvořit krásný vztah s dětmi. Děti jsou vděčné, když jim věnujete svůj čas a zahrajete pro ně a nebo s nimi loutkové divadlo. Později také děti samy se zapojí a budou hrát divadlo pro vás i pro sebe. Hry s maňásky jsou velice kreativní a rozvíjí v dětech fantazii. A v neposlední řadě, loutka může pomoci i jako terapeutický prvek, kamarád dítěte, kterému se svěří se svými strachy a bolístkami, i se vším, co by dospělému nikdy neřeklo.

Loutky jsou krásně barevné, mají hlavičku z kvalitního dřeva namalovaného zdravotně nezávadnými barvičkami a tělíčko z látky. V této sadě od firmy Bonaparte najdete např. pejska, kočičku, kravičku aj.

Počet loutek v sadě:
5 ks

Velikost postavičky:
Cca 10 cm

Parametre a špecifikácia

Výška hračky

Výška hračky 10 cm
Kód:  HRAa10163
Produktové číslo:  8593547080175

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04