Obnoviť stránku

Boffin Magnetic

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Boffin Magnetic

Stavebnica Boffin Magnetic je skvelá nielen pre deti od 8 rokov, ale aj pre celú vašu rodinu. Pomocou priloženej brožúry môžete vytvárať až 200 unikátnych projektov, ktoré vás nielen zabavia, ale zároveň tiež poučia v oblasti elektroniky a okolitého sveta. Stavebnica obsahuje viac ako 50 druhov súčiastok. Skvelou vychytávkou je magnetická podložka, ktorá funguje na princípe technológie magnetizmu a vodivej plochy. Vďaka tomu môžete využiť podložku z oboch strán. Podložka je zložená z 3 častí. Pozvite svojich kamarátov, alebo skladajte s rodinou a užite si spoločné chvíle pri stavaní rozmanitých projektov!



Kľúčové vlastnosti stavebnice Boffin Magnetic pre dievčatá aj chlapcov

  • Stavebnica Boffin je vhodná od 8 do 99 rokov
  • Skvelá zábava pre celú vašu rodinu
  • Dozviete sa veľa zaujímavých informácií z oblasti elektroniky
  • Stavebnica Boffin Magnetic s unikátnou magnetickou podložkou
  • Na stavbu projektov môžete využiť obe strany
  • Viac ako 50 druhov súčiastok – všestranný malý počítač a LCD displej a mnoho ďalšieho
  • Vytvorte si až 200 zaujímavých projektov

Stavebnica Boffin vhodná od 8 do 99 rokov

Stavebnica Boffin Magnetic je skvelá nielen pre deti, ale aj pre celú vašu rodinu. Pobavte sa pri spoločnom stavaní, vymýšľajte rôzne projekty. Zároveň sa môžete dozvedieť veľa zaujímavých informácií o základoch elektroniky či okolitého sveta. Veríme, že si stavebnicu zamiluje celá vaša rodina. Tak hurá do stavania!

Viac ako 50 druhov súčiastok

Stavebnica Boffin Magnetic obsahuje viac ako 50 druhov súčiastok, ktoré môžete zostaviť presne podľa vašich predstáv. Fantázii sa medze nekladú. V balení stavebnice nájdete všestranný malý počítač a LCD displej. To však nie je zďaleka všetko! Nájdete tam tiež reproduktor, mikrofón či foto odpor, ktorý indikuje svetlo a tmu.

Vytvorte si až 200 zaujímavých projektov

Pomocou priloženej brožúry môžete vytvárať až 200 zaujímavých projektov. V brožúre nájdete projekty od najjednoduchších, až po tie zložitejšie. Tak ktorý vyskúšate ako prvý? Stavebnica Boffin Magnetic vám pomôže vytvoriť napríklad Gameboy, svetelný senzor, merací prístroj a mnoho ďalšieho.

Stavebnica Boffin Magnetic s unikátnou magnetickou podložkou

Súčasťou stavebnice Boffin Magnetic je magnetická podložka, ktorá sa skladá z troch častí, pričom využíva unikátnu technológiu magnetizmu a vodivej plochy. Na stavbu projektov môžete využiť obe strany. Stavať môžete nielen spredu, ale aj zozadu. Získate tak väčšiu plochu, ako je klasický papier A4. V prípade potreby si môžete ďalšiu podložku dokúpiť. Vďaka tomu tak budete môcť stavať stĺpiky nad seba.


Obsah balenia:
1× magnetická podložka
1× podrobný manuál
Reproduktor, mikrofón, Arduino Nano, Joystick
Celkom viac ako 50 súčiastok, ktoré sú uvedené v manuáli

Batérie: 4× AAA – nie sú súčasťou balenia
Odporúčaný vek: 8+


Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov

Počet dielikov

Počet dielikov 58 ks

Téma

Téma Mechanika

Stavebnice a puzzle

Materiál Plast, Magnet

Počet projektov

Počet projektov 200
Kód:  HRAbz13969
Produktové číslo:  8594177460832

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07