Obnoviť stránku

Blood Rage

5 1 hodnotení

Blood Rage

Ak ste ešte nepočuli o doskovej hre Blood Rage, určite o nej čoskoro budete počuť. A tí, ktorí už ju poznajú a milujú, môžu jasať. Je pripravená česká verzia. Súmrak bohov je strategickou fantasy hrou, kde sa hráči stretávajú v napínavom neľútostnom boji o svoju slávu. Nechajte vo vašich rukách ožiť detailne vypracované postavičky Vikingov a spoločne s nimi dokážte bohom, že vaše miesto je po ich boku vo Valhalle. Zo špičkovo ilustrovaného bojového plánu, za ktorým stojí známy dizajnér Eric M. Lang, sa vaša myseľ rýchlo prenesie do úžasného sveta plného fantázie.

Čo všetko hra obsahuje:

  • 49 detailných miniatúr
  • 52 podstavcov
  • 4 plastové ukazovatele slávy
  • 102 kariet
  • 1 herný plán
  • 36 žetónov
  • 4 dosky klanu
  • 2 ďalšie dosky

Do boja!

Stretávate sa so spoluhráčmi v neľútostnom a krvavom boji o slávu. Počas troch kôl zdokonaľujete svoj klan (vlci, havrany, hady, medvede a barany) a zbierate čo najviac bodov, ktoré znamenajú boj. Ak v boji prežijete, získate obdiv bohov. Pokiaľ ale statočne padnete, dočkáte sa ocenenia. V hre sa používajú žetóny drancovania a božie dary vo forme kariet. Postupne sa dostávate do rôznych fáz hry - fáza božích darov, akčné fázy, odhodenie kariet v ruke, fáza úloh, Ragnaroku a poslednou fázou je opustenie Valhally. Spoznáte počítadlo vekov, necháte vzniknúť provincie, budete ich ovládať, ale tiež prihliadať na jej zrútenie a zánik. Hra končí na konci tretieho veku a vyhráva ju hráč s najvyšším počtom víťazných bodov.

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 13 rokov

Základné

Hrateľnosť Základná hra
Minimálny počet hráčov 2
Maximálny počet hráčov 4
Dĺžka hry 60 min

Žánre a herné mechaniky

Žáner Strategická
Subžáner (téma) Fantasy, Vojna
Kód:  HRAa8133
Produktové číslo:  889696002914

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14