Obnoviť stránku

Bino Svetluška – oranžová

5 1 hodnotení
16,20 €

Bino Svetluška – oranžová

Nielen verná kamarátka

Neuveriteľne rozkošná bábika – svetluška v krásnom farebnom oblečení sa stane vernou kamarátkou každej malej princezničky, ktorú zároveň aj veľa nového naučí. Táto roztomilá bábika je totiž nielen veselou spoločníčkou, ale deťom pomáha rozvíjať aj ich motorické schopnosti, učí ich rozpoznávať farby a časti tela. Šuštiaci časti bábiky a zvuky stimulujú detské zmysly. Deti sa s touto krásavicou môžu maznať v postieľke pri zaspávaní, ale aj v sedačke či v kočíku. Krásne mäkké telíčko aj tvár bez zbytočných výčnelkov ju navyše robia maximálne bezpečnou.

Krásne oblečená

S krásnou bábikou Bino sa deti vydržia hrať celé hodiny aj vďaka jej peknému oblečeniu. Bábika je oblečená do veselého žlto-oranžového pyžamka. Jej malá hlavička je zakrytá rovnako farebným čepčekom s tykadielkami, ktorý ju uchráni pred prípadnou zimou. Rozmery hračky boli zvolené tak, aby sa zmestila presne do detského náručia. Princezničky pri hre s touto bábikou trénujú svoje detské prstíky a precvičujú si jemnú motoriku.

Doplňujúce informácie:

Motív:
Bábika Svetluška – oranžová

Materiál:
Textil
Plast

Vhodný vek:
Od 2 rokov

Parametre a špecifikácia

Určenie

Typ bábiky Bábätko

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 3 rokov

Vlastnosti

Výška hračky 27 cm
Materiál Plast
Vlastnosti S mäkkým telom

Balenie

Balenie Samostatná bábika

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Kód:  HRAa1837
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4019359884052

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18