Obnoviť stránku

Bino Postieľka s perinkami

35,90 €

Bino Postieľka s perinkami

Postieľka s perinkami je určená pre malé dievčatká, ktoré sa rady hrajú na mamičku. Môžu do nej uložiť svoje bábätko a uspávať ho uspávankou. Postieľka je vybavená perinkami, ktoré krásne ladia s farbou postieľky. Hračka je určená pre deti od 3 rokov a slúži na uloženie bábik, alebo iných maznáčikov. Drevená postieľka je natretá zdravotne neškodným lakom v sýtej ružovej farbe. Doprajte svojim dievčatkám krásnu hračku, do ktorej môžu ku spánku ukladať svoje bábiky! 

Vlastnosti detskej postieľky

  • Je určená pre bábiky
  • Má ružovú farbu
  • Súčasťou postieľky sú perinky
  • Je vyrobená z dreva
  • Postieľka je vhodná pre deti od 3 rokov

Uložte bábiky do postele skôr

Krásna postieľka pre bábiky môže byť skvelým doplnkom detskej izby v dievčenských farbách. Ak vaša dcérka nechce ísť večer spať, môžete ju nechať, aby najprv uložila do postele bábiku, alebo iného maznáčika a potom nenásilným spôsobom uložiť do postele aj ju. Bude sa cítiť zodpovedne a jej uspávanie bude jednoduchšie. Zaobstarajte svojej dcérke postieľku pre bábiky, ktorá jej pomôže ľahšie zaspávať! 



Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Určenie Pre dievčatá
Vhodné od 3 rokov

Vlastnosti

Max. výška bábiky 50 cm
Kód:  HRAa7095
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4019359837003

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01