Obnoviť stránku

Bino - Farby a počítanie

5 3 hodnotení
10,90 €

Bino - Farby a počítanie

Malým milovníkom pestrých farieb sa iste okamžite zapáči didaktická hračka Bino. Okrem rozoznávania farieb sa dieťa postupne učí aj základné počty.

Základom je pevný podstavec s piatimi tyčkami, na ktoré sa nastokujú farebné dieliky. Podstavec tiež obsahuje farebnú pomôcku, vďaka ktorej dieťa ľahko spozná, kam má aký diel priradiť. Hračka naučí vašu ratolesť rozoznávať jednotlivé farby a pracovať s jednoduchými počtami, ale rozvinie aj fantáziu a motoriku.

Farby použité na povrchu výrobku sú zdravotne neškodné, a tak sa nemusíte obávať o zdravie dieťaťa. Hračka urobí radosť v každej situácii a perfektne doplní každú detskú izbu.

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 1 rokov
Kód:  HRA334u
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4019359810365

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01