Obnoviť stránku

Bino drevené kocky kubus – Baribal

5 1 hodnotení
Super cena
9,38 € Ušetríte 0,52 €

Bino drevené kocky kubus – Baribal

Užite si veľa zábavy s medvedíkom Baribalom a jeho kamarátmi. Tajomná drevená škatuľka ukrýva 15 kociek vyzdobených rôznymi motívmi. Na škatuľke možno nájsť 6 rôznych obrázkov medvedíka Baribala a jeho kamarátov.

Drevené kocky by nemali chýbať v žiadnej detskej izbičke, keďže nie sú len klasickou detskou hrou, ale aj účinnou didaktickou pomôckou. Ukážte deťom, ako poskladať kocky tak, aby vytvorili obrázok podľa predlohy. Skladaním kociek deti rozvíjajú svoje myslenie a koordináciu očí a rúk. Keď bude obrázok hotový, vytvorte z neho príbeh a popíšte, čo práve Baribal robí. Potom môžete dieťa vyzvať, aby vymyslelo svoj vlastný príbeh. Vďaka tomu rozvíja nielen reč, ale aj svoju predstavivosť. Kocky môžete na seba tiež skladať a postaviť napríklad vežu. Fantázii sa medze nekladú. Nech už sa rozhodnete využiť kocky akýmkoľvek spôsobom, deti si ich určite zamilujú. Po skončení hry všetky kocky zase jednoducho odložíte späť do škatuľky.

Odporúčaný vek:
Od 3 rokov

 

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 3 rokov

Počet dielikov

Počet dielikov 15 ks

Téma

Téma Zvieratá, Príroda

Stavebnice a puzzle

Materiál Drevo

Vzhľad

Vzhľad Obrázkové

Materiál

Materiál Drevo
Kód:  HRAa4236
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4019359132078

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18