Obnoviť stránku

Bino Dinosaurí hrad

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Bino Dinosaurí hrad

Takmer každé dieťa túži po skrýši či domčeku, kde sa bude môcť hrať bez prítomnosti dospelých. Detský stan je preto dokonalý variant súkromia. Ratolesti si tak môžu vytvoriť vlastný imaginárny svet, v ktorom budú prežívať mnoho dobrodružstiev a hier. Nádherné farby a motív dinosaurov si získa obdiv u všetkých dievčatiek a chlapcov. 

Kľúčové vlastnosti

  • Samorozkladací systém POP-UP
  • S motívom dinosaurov
  • Materiál polyester

Materiál

Vysoko kvalitné tkaniny stanu spĺňajú všetky podmienky nariadenia REACH, Európskeho parlamentu a tiež Rady Európy o bezpečnom používaní chemických látok a prípravkov. Samorozkladací systém POP-UP zaistí ľahkosť a praktickosť výrobku. Je jednoduché ho kamkoľvek premiestniť a po zložení zaberá veľmi málo miesta. Deti si ho preto môžu brať nielen na záhradu, ale aj na prázdniny k babičke alebo na dovolenku. 

Kód:  HRA338q
Produktové číslo:  4019359828131
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17