Obnoviť stránku

Biemme trojkolka Hony Scoter

Príslušenstvo k tovaru

Biemme trojkolka Hony Scoter

Motorka Honey Scooter je zábavným dopravným prostriedkom, ktorý je vhodný pre deti od 2 rokov. Táto podarená trojkolka je poháňaná 6 V batériou a je schopná jazdiť 1-2 hodiny v závislosti od intenzity prerušovania jazdy. Dosahuje maximálnu rýchlosť 2,5 kilometra za hodinu, brzdu a plyn nájdete na rovnakom pedáli. Trojkolka vyniká pútavým veselým dizajnom a je vybavená praktickým košíkom na prevážanie desiatej, pitia a drobných pokladov. Nabíjací adaptér je súčasťou balenia.
 
Parametre a špecifikácie:
Farba:
modrá
Maximálna rýchlosť:
2,5 km/h
Doba použitia:
1 - 2 hodiny
Napájanie:
batéria 6V
Rozmery:
79x36x61 cm
Obsah balenia:
Motorka Honey Scooter
nabíjací adaptér
Návod na obsluhu
Odporúčaný vek:
2+
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 2 rokov
Kód:  JAK110c
Produktové číslo:  8001938010118

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08