Obnoviť stránku

BIC - Moja kniha tvorby, 36 ks + 36 ks nálepiek

27,55 €

BIC - Moja kniha tvorby, 36 ks + 36 ks nálepiek

Máte tvorivé deti a hľadáte pre nich niečo viac než len obyčajné pastelky a maľovanky? Práve ste objavili ideálny darček. Kreatívna sada Moje tvoriaci kniha od BIC im určite urobí veľkú radosť a prinesie plno zábavy a radosti na dlhú dobu. Vo vnútri balenia sa totiž ukrýva 12 ľahko umývateľných az bežných textílií dobre vyprateľných fixiek na vodnej báze, 18 bezdřevých a sýto farbiacich pasteliek, ktoré sú odolné proti lámaniu a 6 trblietavých Maľovacie lepidiel na vodnej báze. To ale ešte nie je všetko. Tieto pomôcky deti využijú k vyfarbenie ako 32stránkového bloku s omaľovánkami, tak aj 36 kusov nálepiek so zvieracími motívmi. Kreatívna sada Moja tvoriaci kniha je vhodná pre deti od troch rokov.

Kľúčové vlastnosti kreativní sady Moje tvoriaci kniha

  • Perfektné pre malých umelcov a tvorivé deti
  • Kreatívna sada Moje tvoriaci kniha obsahuje fixky, pastelky, trblietavá lepidlá, blok s omaľovánkami a nálepky k vymaľovanie
  • Všetko od známej a kvalitnej značky BIC
  • Kreatívna sada Moja tvoriaci kniha je vhodná pre deti od 3 rokov

Obsah balení:
12 ks tenkých fixiek
18 ks pasteliek
6 ks trblietavých lepidiel
32stránkový blok s omaľovánkami
36 ks nálepiek k vymaľovanie

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAdn01857
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3086123563360

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16