Obnoviť stránku

Bburago LaFerrari 1:18

5 1 hodnotení
80,41 €

Bburago LaFerrari 1:18

Ste milovníkom pretekov a pretekárskych áut? Tak práve pre vás je tento úžasný kovový model pretekárskeho auta LaFerrari v mierke 1 : 18 od talianskej značky Bburago. Model je v špičkovej kvalite Signature Series. Má otváracie dvere a kapotu, odpružené nápravy a plne funkčné natáčanie kolies volantom. Ďalej vyniká detailným maketovým vyhotovením a špičkovou kvalitou nástreku farby. Zberateľské modely áut značky Bburago patria medzi najobľúbenejšie na trhu, a to nielen vďaka peknému spracovaniu, ale aj prívetivej cene. Karoséria modelov je vyrobená z kovu a obsahuje veľké množstvo detailov. Model LaFerrari má klasickú červenú farbu a je nerozoznateľný od originálu. Model auta LaFerrari je ten pravý kúsok do vašej zbierky!

Kľúčové vlastnosti Bburago LaFerrari

  • Kovový model auta LaFerrari v červenej farbe
  • Vyniká kvalitným spracovaním s mnohými detailmi
  • Auto má otváracie dvere a kapotu
  • Plne funkčné natáčanie kolies volantom
  • Môže slúžiť aj ako hračka pre deti od 14 rokov
  • Dĺžka auta je približne 18 cm

Rad Bburago Signature

Bburago Signature Series to je označenie najvyššej kvality vyhotovenia modelu do najpodrobnejších detailov. Je kladený dôraz predovšetkým na špičkovú kvalitu nástreku farby, ďalej na detailné spracovanie makety motora, maketové spracovanie kolies, vysoko detailné šasi a výfukové potrubie, nechýba ani krásne spracovaný interiér. To všetko podčiarkuje výnimočný luxusný zberateľský obal.

 

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Určenie Pre chlapcov
Vhodné od 14 rokov

Mierka

Mierka 1:18

Typ modelu

Typ modelu Auto
Druh modelu Civilný
Obdobie Moderné obdobie

Vlastnosti

Materiál Kov
Vhodné na Vystavenie
Vyhotovenie Reálne
Dĺžka modelu 25 cm
Kód:  HRAif5942
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4893993009121
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06