Obnoviť stránku

Bazén štvorlístok

4,1 6 hodnotení
Zľavnené -13 %
7,49 € 8,59 €

Bazén štvorlístok

Obľúbené postavičky z českého Štvorlístka zbožňujú skoro všetky deti, preto sa budú s veľkým nadšením kúpať v krásnom nafukovacom detskom bazéne Štvorlístok. S Fifinkou, Bobíkom, Myšpulínom a Pinďom, ktorí sú zobrazení na podlahe bazénu, si užijú skvelú zábavu pri špliechaní a čľapkaní. Priemer bazéna je 91 cm, výška steny je 20 cm, vodná kapacita je dostatočná na kúpanie menších detí a ich osvieženie v horúcich letných dňoch. Už nemusíte chodiť s deťmi na preplnené kúpalisko, ale užijete si pohodové kúpanie u vás doma na záhrade či terase.
Okrúhly modrý nafukovací bazén sa skladá z dvoch vzduchových komôr, ktoré rýchlo a ľahko nafúknete a zase vyfúknete. Je vyrobený z PVC a je vhodný pre deti od 3 rokov.
Parametre a špecifikácia:
Materiál:
PVC
Rozmery:
91 x 20 cm
Určenie:
Na vonkajšie použitie

Odporúčaný vek:
Od 3 rokov

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 3 rokov

Rozmery

Výška 20 cm
Priemer 91 cm

Bazéniky

Tvar Okrúhly
Typ Vodné
Druh Nafukovací

Vzhľad

Farba Viacfarebná
Motív Rozprávky

Materiál

Materiál PVC
Kód:  HRAa4328
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595046389940

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01