Obnoviť stránku

Bazén Easy Pool Set

Príslušenstvo k tovaru

Bazén Easy Pool Set

Obľúbený bazén, ktorý sa zmestí na každú záhradu a poskytne osvieženie celej rodine. Veľkou prednosťou tohto nafukovacieho bazéna je jednoduchá montáž - stačí iba nafúknuť jeho horný golier, napustiť a skvelá letná zábava môže začať. Priemer 4,57 m sľubuje dostatok priestoru pre vodné radovánky deťom aj dospelým.

Súčasťou bazénu je k Artušova filtrácia s výkonom 3,4 m3 / hod, ktorá sa spoľahlivo postará o dokonalú čistotu vody. Ako materiál bolo použité kvalitné trojvrstvové PVC, vďaka ktorému sú steny mimoriadne odolné pred protrhnutím či iným poškodením. V neposlednom rade poteší aj praktické schodíky, ktoré tiež nájdete v balení.

Doplňujúce informácie:
Výkon filtrácie:
3,4 m3 / hod
Obsah balenia:
Bazén Intex Easy Pool Set
Kartušová filtrácia
Schodíky

Parametre a špecifikácia

Bazéniky

Druh Nafukovací
Kód:  HRAa4022
Produktové číslo:  078257564095
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12