Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Barbie


Bábika Barbie je bezpochyby najznámejšou bábikou na svete. Najprv ju charakterizovali dlhé blond vlasy, útly pás a štíhle nohy. Jej vzhľad sa však neustále vyvíja, a tak dnes vyzerá realistickejšie. Na výber je nespočetné množstvo vyhotovení a tak si vyberie skutočné každý. Chcete Barbie astronautku alebo doktorku? Možností je veľa.

Pokračovať
Spresniť parametre
196 položiek

Barbie

Najslávnejšia bábika známa už z päťdesiatych rokov. Vedeli ste, kto ju vymyslel, kedy prvýkrát dostala svoju 3D podobu a aké bábiky Barbie vlastne existujú?

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13