Obnoviť stránku

Barbie - Víla a rozprávkové oblečenie

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Barbie - Víla a rozprávkové oblečenie

Pre dievčatká, ktoré majú rady rozprávky, prichádza Barbie 3 v 1, z ktorej môže vaša malá slečna urobiť princeznú, morskú pannu alebo vílu. Herná súprava obsahuje doplnky, ktoré z Barbie urobia presne to, čo je potrebné, v okamihu. Na svoje si prídu tiež dievčatká, ktoré rady bábiky prezliekajú a češú. Bábika môže jedinečným spôsobom rozvíjať fantáziu a predstavivosť vášho dieťaťa a navyše trénuje jeho zručnosť. Rozprávajte si rozprávky a upravte pritom Barbie tak, aby sa do rozprávky svojím vzhľadom hodila!

Balenie obsahuje:

  • Bábiku Barbie
  • Kostým princeznej s črievičkami a korunkou
  • Trup morskej panny s chvostom
  • Kostým víly s topánkami a krídlami

Čarovný svet fantázie

Na vytváranie rôznych postáv má Barbie k dispozícii tri preoblečenia. Môže sa stať princeznou, vílou alebo morskou pannou. Kostým princeznej sa skladá z živôtiku, dlhej pestrofarebnej sukne s trblietkami, črievičiek a potrebnej korunky. Na kostým morskej panny je pripravený trup s chvostom, ktorý je po celej dĺžke zdobený. Barbie sa môže tiež prezliecť za vílu, ak použije živôtik, sukničku, vílie topánočky a nádherne maľované krídla. Bábika nedokáže stáť samostatne a farba aj doplnky sa môžu líšiť od vyobrazenia. Dajte svojmu dievčatku možnosť rozvíjať fantáziu a vytvárať rozprávky aj dobrodružné príbehy s bábikou Barbie!

 
 

Parametre a špecifikácia

Značka a edícia

Značka Barbie
Kód:  HRAa6635
Produktové číslo:  0887961207620

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14