Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Barbie Pilotka

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Barbie Pilotka

Čím by chcelo byť vaše dievčatko, až vyrastie? Nechajte ju vyskúšať si zaujímavé povolania s bábikami Barbie od firmy Mattel. Bábika Barbie pilotka je oblečená do tematického oblečenia - modrej uniformy pre pilotov vrátane čiapky, typickým pre túto profesiu, vďaka ktorému bude hra ešte autentickejšia a zábavnejšia. Barbie pilotka je neobvyklou bábikou, ktorá skvele naplní predstavy malých dievčat o hre na toto zaujímavé povolanie a bude základom mnohých napínavých príbehov vo vzduchu aj po pristátí na zemi. Predstavivosť a kreativita nemajú hranice, rovnako ako bábiky Barbie. Bábika Barbie pilotka je určená dievčatkám od 3 rokov.

Kľúčové vlastnosti bábiky Barbie pilotka

  • Bábika Barbie pilotka od firmy Mattel
  • Bábika v uniforme pre pilotov
  • Rozvíja fantáziu malých dievčat o tomto povolaní
  • Barbie pilotka je určená pre dievčatká od 3 rokov

Výška bábiky:
29 cm

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Určenie

Téma Povolanie

Značka a edícia

Značka Barbie

Vlastnosti

Výška hračky 29 cm
Funkcie Ohýba ruky a nohy
Kód:  HRAif13871
Produktové číslo:  0887961531640

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09