Obnoviť stránku

Barbie Mini pošta herná súprava

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Barbie Mini pošta herná súprava

Barbie Mini od značky Mattel je rovnako krásna, štýlová a moderná, ako jej veľká sestra. Teraz prichádza v novej kolekcii Barbie na cestách, vďaka ktorej sa vášmu dievčatku otvoria nové spôsoby hrania. Malá bábika Barbie a jej priatelia sa vydávajú na výlety, a to v autách, skútroch, na poníkoch... V tejto hernej súprave nájdete Mini Barbie a poštu, kam bábika na svojom skútri s vozíkom vezie dva balíčky. Uvidíte, že s touto súpravou sa vaša dcérka zabaví sama alebo s kamarátkami na celé hodiny.

Kľúčové vlastnosti hernej súpravy Barbie Mini – pošta

  • Mini bábika Barbie s hernou súpravou značky Mattel
  • Bábika, skúter s vozíkom a pošta
  • Skúter je poháňaný motorčekom a na dráhe k pošte naozaj jazdí
  • Bábika má kývaciu hlavu, ohybné kolená a pružné boky
  • Pošta sa skladá z 8 dielov
  • Kvalitné a detailné vyhotovenie
  • Vhodné pre deti od 4 rokov
  • Možno pripojiť ďalšie herné súpravy z tejto kolekcie

Obsah balenia

V balení hernej súpravy Barbie Mini s poštou nájdete cca 10 centimetrov vysokú bábiku Mini Barbie s kývacou hlavou, pružnými bokmi a kolenami, vďaka ktorým môže pohodlne sedieť na svojom skútri s odpojiteľným vozíkom. Ten je poháňaný motorčekom, a tak sa môže po dráhe pošty skutočne pohybovať. Pošta je zložená z 8 pestrofarebných dielov a obsahuje mnoho doplnkov, ako sú napr. brána, semafor, stopka, poštová schránka a príjem balíkov. Bábika je štýlovo oblečená, má odnímateľnú ružovú prilbu a vezie dva balíčky.

Veľkosť bábiky:
cca 10 cm

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Značka a edícia

Značka Barbie
Kód:  HRAif6481
Produktové číslo:  0887961529944
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08