Obnoviť stránku

Barbie Lietadlo snov

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Barbie Lietadlo snov

Popustite uzdu svojej fantázii a nechajte Barbie vzniesť sa do oblakov v úžasnom Barbie lietadle snov. Stačí odklopiť vršok a bok lietadla a bábiky môžu nastupovať na cestu za dobrodružstvom. V lietadle usadíte až 3 bábiky a vďaka bohatej pätnásťdielnej sade príslušenstva sa môžete postarať o ich pohodlie. Kufre uložíte nad hlavy pasažierov a už sa v jedálnom vozíku servíruje občerstvenie. Cesta rýchlo ubieha, je čas na odpočinok. Barbie lietadlo snov je určené dievčatkám od 3 rokov.



Kľúčové vlastnosti setu Barbie – lietadlo snov

  • Lietadlo až pre tri bábiky
  • Set obsahuje lietadlo a viac ako 15 doplnkov – kuchynský vozík, kufor, kabelku, časopis, dve podložky s jedlom, pitie a ďalšie občerstvenie, deky, slúchadlá, masku na spanie a dokonca šteňa s kostičkou
  • Miesto na batožinu a sklopné sedačky
  • Hra na let v lietadle umožňuje hru s množstvom úžasných príbehov a rozvíja fantáziu malých dievčat
  • Barbie lietadlo snov je určené pre dievčatká od 3 rokov
  • Set neobsahuje bábiku

Lietadlo až pre tri bábiky Barbie

Vezmite na výlet svoju kamarátku! Lietadlo pre bábiky Barbie má k dispozícii 2 sedačky pre cestujúcich a pre pilota. Bábiky nie sú súčasťou balenia.

Miesto na batožinu a sklopné sedačky

Sklopte sedačky, prikryte bábiky Barbie dekou a aby bol spánok nerušený, nasaďte masky na spanie a slúchadlá. Bábiky si tak užijú ničím nerušený let!

Zábavný let s množstvom príbehov

Cesta rýchlejšie uteká vďaka televíznym obrazovkám, ktoré sa nachádzajú na operadlách sedadiel. Hra na let v lietadle pre bábiky Barbie umožňuje hru s množstvom úžasných príbehov a rozvíja fantáziu malých dievčat.

Lietadlo Barbie je určené pre dievčatká od 3 rokov

Cestovanie je naozajstná zábava! Predstavivosť a kreativita nemajú hranice, rovnako ako bábiky Barbie. Doprajte pasažierom neodolateľný a ničím nerušený let. Naservírujte im niečo dobré pod zub a spríjemnite im tak cestu.

Set s viac ako 15 doplnkami

Set obsahuje lietadlo a viac ako 15 doplnkov – kuchynský vozík, kufor, kabelku, časopis, dve podložky s jedlom, pitie a ďalšie občerstvenie, deky, slúchadlá, masku na spanie a dokonca šteňa s kostičkou.


Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Značka a edícia

Značka Barbie
Edícia Dreamhouse adventures

Vlastnosti

Výška hračky 28 cm

Balenie

Balenie Hracia súprava
Kód:  HRAif13876
Produktové číslo:  0887961742879

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19