Obnoviť stránku

Barbie - Kúzelné vlasy

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Barbie - Kúzelné vlasy

Chcete pre svoje dieťa bábiku s tými najkrajšími a najdlhšími vláskami? Kúpte jej bábiku Barbie s kúzelnými vlasmi! Krásna bábika má vlasy dlhé viac ako 20 cm, ktoré môže vaše dievčatko prečesávať a pomocou špeciálneho nástroja tvoriť zaujímavé a originálne účesy. Vaša malá stylistka môže vlasy rôzne upravovať a blonďavú hlavu svojej bábiky s ružovo fialovým melírom ozdobiť napríklad farebnými korálkami. Všetky priložené doplnky sa týkajú krásnych vláskov bábiky a vaša malá princezná ich môže vyskúšať aj na svojich vlasoch. Doprajte svojmu dievčatku možnosť, stať sa kaderníčkou bábiky Barbie!

Obsah balenia:

  • Bábika Barbie s krásnymi vlasmi
  • Nástroj na úpravu vlasov
  • Korálky
  • Hrebeň
  • Čelenka
  • 3 sponky

Pre kúzelné Barbie účesy

Zaži rozprávkové dobrodružstvo s krásnou bábikou Barbie a jej očarujúcimi vlasmi. Vytvor trendy účes bábike, ktorá je oblečená do farebného perlového živôtiku s asymetrickou striebrom zdobenou sukňou a na nohách má elegantné črievičky. Súčasťou balenia je aj špeciálny prístroj na úpravu vlasov, ktorý dokáže bábiku perfektne skrášliť. Bábika nestojí samostatne a jej farby a doplnky sa môžu líšiť. Hrajte sa spolu s vašou malou kaderníčkou a vytvorte veľa zaujímavých účesov!

 
 

Parametre a špecifikácia

Značka a edícia

Značka Barbie
Kód:  HRAa6726
Produktové číslo:  0887961234510

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19