Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Barbie Klinika na kolesách

4,7 14 hodnotení

Barbie Klinika na kolesách

Ak vaše dievčatko miluje bábiky Barbie a originálne hracie ssúpravy od značky Mattel, určite jej urobí veľkú radosť táto klinika na kolesách. Aby sa Barbie lekárka mohla postarať o všetkých pacientov v okolí, má k dispozícii dodávku s funkčnou húkačkou, ktorú v prípade potreby môže jednoducho rozložiť na kliniku s čakárňou, recepciou a ordináciou. Lekárka si poradí nielen s akútnymi ťažkosťami, ale aj s pravidelnými kontrolami. Má k dispozícii plne vybavenú ordinácii s lôžkom pre pacientov, röntgenom, tabuľkou na kontrolu zraku, tlakomerom a mnohými ďalšími doplnkami. Uvidíte, že vaša malá strávi hraním s touto súpravou celé hodiny a je celkom možné, že sa inšpiruje pri voľbe budúceho povolania. Bábika nie je súčasťou balenia.

Kľúčové vlastnosti hernej súpravy Barbie – Klinika na kolesách

  • Herná súprava Barbie značky Mattel
  • Pojazdná klinika
  • Dodávku možno rozložiť na kliniku s čakárňou, recepciou a ordináciou
  • Funkčná húkačka
  • Balenie obsahuje mnoho doplnkov a príslušenstva
  • Vhodné pre deti od 3 rokov
  • Hranie s bábikami Barbie rozvíja fantáziu a predstavivosť

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Značka a edícia

Značka Barbie

Balenie

Balenie Hracia súprava
Kód:  HRAif9860
Produktové číslo:  887961628739

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19