Obnoviť stránku

Barbie karavan snov 3 v 1

5 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Barbie karavan snov 3 v 1

Nechajte bábiky Barbie svojich detí vydať sa na dobrodružný výlet v luxusnom karavane snov 3 v 1. Karavan poskytne vášmu dievčatku nielen plne vybavený domov na kolieskach, ale hneď niekoľko transformácií, ktoré zahŕňajú 3 dopravné prostriedky, 5 herných zón a 60 kusov príslušenstva na kempovanie. Po odklopení prednej časti sa môžu na divokú jazdu vydať až 4 bábiky Barbie a postupne objavovať ďalšie prekvapivé zákutia realistického karavanu. Páčila by sa vám prechádzka v štvormiestnom pick-upe, plavba v loďke, ktorá skutočne pláva, sledovanie hviezd zo strešného lôžka alebo kúpanie v bazéne naplniteľné skutočnou vodou? Bábiky Barbie si môžu užiť aj veľa zábavy pri táboráku, uvariť niečo dobré v kuchynke alebo si odpočinúť v útulnej obývačke. Nechýba ani plne vybavená kúpeľňa. Karavan snov 3 v 1 sa vašim deťom jednoducho len tak neomrzí a rozvinie ich kreativitu aj predstavivosť. Barbie karavan snov 3 v 1 z edície Dreamhouse adventures je určený dievčatkám od 3 rokov. Bábiky nie sú súčasťou balenia.

Kľúčové vlastnosti hernej sady 3 v 1 bábiky Barbie – karavan snov

  • Obytné auto, ktoré poteší všetky dievčatká, je určené až pre štyri bábiky Barbie
  • Sada bábiky Barbie – karavan snov 3 v 1 obsahuje auto s možnosťou niekoľkých transformácií a viac ako 60 doplnkov
  • Medzi doplnkami nájdete napr. loďku, piknikový stôl, kúpeľňu vrátane toalety, kuchynku, riady a príbory, prikrývky a veľa ďalších
  • Po ukončení hry môžete všetko zložiť späť do karavanu
  • Počas hry na cestovanie vzniká množstvo úžasných príbehov, čo pomáha rozvíjať fantáziu detí
  • Bábiky Barbie nie sú súčasťou balenia – možno ich dokúpiť samostatne
  • Barbie karavan snov z edície Dreamhouse adventures je určený pre malé slečny od 3 do 7 rokov

Nekonečné možnosti hrania s karavanom Barbie 3 v 1

Akonáhle vaše deti otvoria Barbie karavan snov, naskytne sa im nespočetne príbehov, ktoré si môžu so svojimi bábikami odohrať. Karavan 3 v 1 sa dá prestavať či rozobrať hneď na niekoľko častí, ktoré rozvinú fantáziu a tvorivosť vášho dievčatka. Svoje bábiky môžu voziť v štvormiestnom pick-upe, nechať ich najesť pri piknikovom stole, vziať ich na plavbu loďkou alebo ukolísať k spánku v obytnej zóne. Pri rozložení sa odhalí napr. bazén alebo sprcha a mnoho ďalších prekvapení, ktoré vaše deti jednoducho očaria.

Dobrodružné výpravy bábik Barbie v plne vybavenom karavane snov

Plne vybavený karavan snov v hernej sade Barbie zabaví vaše deti na dlhé hodiny vďaka svojej 360° hernej ploche, skrývajúcej 3 dopravné prostriedky, 5 obytných zón a až 60 doplnkov na kempovanie. Zaujímavý dizajn karavanu s realistickými detailmi dievčatká zaujme a navyše po skončení hrania poslúži ako úschovňa prevšetko príslušenstvo. Či už si bábiky Barbie budú chcieť pripraviť desiatu, vydať sa na plavbu loďkou, ktorá skutočne pláva, zaplávať v bazéne, ktorý sa dá naplniť skutočnou vodou alebo pozorovať hviezdy zo strešného lôžka karavanu, nič nebrzdí fantáziu vašich detí. Samotné bábiky Barbie herná sada 3 v 1 karavan snov nezahŕňa.



Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Určenie Pre dievčatá
Vhodné od 3 rokov

Značka a edícia

Značka Barbie
Edícia Dreamhouse adventures

Farba

Farba Ružová

Rozmery

Dĺžka/hĺbka 57 cm
Šírka 22,2 cm
Výška 30 cm

Typ príslušenstva

Typ príslušenstva Dopravný prostriedok

Vlastnosti

Materiál Plast

Balenie

Obsah balenia Auto, Cestovné vybavenie
Kód:  HRAbz06053
Produktové číslo:  0887961796865

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07