Obnoviť stránku

Barbie - Jednorožec

Príslušenstvo k tovaru

Barbie - Jednorožec

Očarujúce figúrka farebného jednorožca je určená malým slečnám už od troch rokov. Dlhá farebná hriva priamo nabáda ku kefovanie a prečesávanie malým hrebienkom. Dúhovú hrivu môže vaše dievčatko rozlične prečesávať priloženým hrebeňom a upravovať ju pomocou dvoch sponiek. Ozdobné sedlo jednorožce skvele sedí a jeho štíhlu šiju zdobí náhrdelník. Dievčatka si s jednorožcom užijú veľa zábavy, môžu vymýšľať príbehy rozprávkové, ale aj dobrodružné, do ktorých môžu zapojiť nielen bábiky Barbie, ale aj svoje kamarátky. Kúpte svojej dievčatku rozprávkového jednorožca s dúhovou hrivou!

Balenie obsahuje:

  • jednorožca
  • sedlo
  • náhrdelník
  • sponky
  • hrebeň

Jednorožec pre bábiku Barbie

Elegantný postava okúzľujúceho jednorožca bude skvelým kamarátom pre vašu dievčatko. Trpezlivo si nechá znovu a znovu rozčesávať dlhú dúhovú hrivu, ktorá mu siaha až na zem. Dievčatka môžu jednorožca rôzne zdobiť a využiť priložené sponky alebo aj iné ozdoby z ďalších Barbie sád. Jednorožec môže byť hlavným hrdinom rozprávkových aj dobrodružných príbehov, ktoré vaše dievčatko bude vymýšľať. Dajte deťom krásnu hračku, ktorá bude rozvíjať ich fantáziu!

Parametre a špecifikácia

Značka a edícia

Značka Barbie
Kód:  HRAa6649
Produktové číslo:  0887961207668

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17