Obnoviť stránku

Barbie - Dúhová morská panna

4,9 20 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Barbie - Dúhová morská panna

Čarovná dúha prepožičala svoju krásu a dokonalé farby bábike Barbie. Dúhová morská panna je nádherná bábika určená malým slečnám už od troch rokov. Dievčatká sa s bábikou môžu hrať v izbičke, rovnako ako pri vode. Ak ju ponoria do vody a stlačia tlačidlo na náhrdelníku, uvidia krásne trblietavý chvost, ktorý žiari všetkými farbami. Dúhová morská panna očarí každého na prvý pohľad! Dajte ju svojmu dievčatku do vane alebo do bazéna a veľké svetelné predstavenie plné tých najžiarivejších farieb môže začať. Spestrite svojmu dievčatku kúpanie a kúpte jej očarujúcu bábiku, ktorá ju bude dlho baviť!

Vlastnosti hračky

  • Bábika predstavuje morskú pannu
  • Je vytvorená v dúhových farbách
  • Po stlačení tlačidla pod vodou hádže farebné odlesky
  • Je určená pre deti od 3 rokov
  • Súčasťou balenia je opasok a korunka

Pre rozžiarené oči detí...

S dúhovú morskou pannou sa vaše dieťa vyhrá vo vode, rovnako ako doma v izbičke. Kúzelné tlačidlo spúšťajúce farebnú promenádu svetiel funguje rovnako dobre na suchu, ako vo vode. Dúhový chvost morskej panny dopĺňa opasok s perlami a jej nádherným vlasom s ružovým melírom dá vyniknúť tiež dokonalá morská korunka. Darujte svojej malej princeznej krásnu bábiku, ktorá ju neomrzí!

 
 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 0,25 rokov

Značka a edícia

Značka Barbie
Kód:  HRAa6735
Produktové číslo:  0887961207651

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16