Obnoviť stránku

Barbie Color Reveal adventný kalendár

Príslušenstvo k tovaru

Barbie Color Reveal adventný kalendár

Miluje vaše dievčatko bábiky Barbie od značky Mattel? V tom prípade bude iste nadšená z adventného kalendára s 25 okienkami s prekvapením a bábikou vysokou 32,5 cm. Barbie adventný kalendár je určený deťom od 3 do 9 rokov a spríjemní všetkým priaznivcom tejto ikonickej hračky predvianočný čas. Jednotlivé okná ukrývajú oblečenie a módne doplnky na každý deň a noc. Vzhľad každej bábiky zostáva však záhadou, kým ju nevložíte do vody. Potom zistíte, akú bábiku oblečiete do slušivých oblečkov s doplnkami. 


Kľúčové vlastnosti adventného kalendára Barbie 

  • Štýlový darček pre všetky milovníčky bábik Barbie na adventný čas
  • Kalendár je určený pre deti od 3 do 9 rokov
  • Barbie adventný kalendár s oblečkami a módnymi doplnkami je skvelý pri hre na módu
  • Deti môžu zbierať ďalšie bábiky Color Reveal, ktoré môžu kombinovať 
  • Bábika Barbie vám odhalí svoj vzhľad
  • Barbie adventný kalendár s 25 prekvapeniami
  • Súčasťou je tiež slušivý detský náramok
  • Výška bábiky: 32,5 cm

Bábika Barbie vám odhalí svoj vzhľad

Aby ste zistili, akú bábiku máte, stačí ju vybrať a do tuby naliať teplú vodu. Pomocou roztočenia vody v tube získate vír, ktorý odhalí vzhľad vašej bábiky Barbie. Voda sa zároveň zmení na čarovne metalicky modrú s víriacimi snehovými vločkami. 

Barbie adventný kalendár s oblečením a módnymi doplnkami je skvelý na hranie módy

Barbie adventný kalendár je skvelý pri hrách s módnou tematikou, pričom možno samotný obal použiť ako skvelú kulisu. Oblečte bábiku podľa príležitosti a užívajte si prekvapenie z každého dňa. Pomocou niektorých sklopných dielikov balíčka vytvoríte zasneženú scénu so zasneženými horami. 

Barbie adventný kalendár s 25 prekvapeniami

Súčasťou adventného kalendára Barbie Color Reveal je tiež šteňa Husky, ktoré s vami bude zažívať všetky dobrodružstvá! V balíčku nájdete dva predĺžené copy, šesť módnych motívov pre zimné obdobie, tri páry topánok, tri doplnky a zimnú ríšu divov – tematické kúsky ako horúca čokoláda, ľadového medveďa a snehuliaka. 

Slušivý detský náramok

Súčasťou adventného kalendára Barbie Color Reveal je tiež slušivý náramok, ktorý si môžete navliecť na ruku. Ozdobte si ho podľa svojho vkusu. 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Značka a edícia

Značka Barbie
Edícia Color Reveal

Vlastnosti

Výška hračky 32,5 cm
Funkcie Reaguje na dotyk
Kód:  HRAnk004608
Produktové číslo:  194735001576

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14