Obnoviť stránku

Baggymax Princezná

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Baggymax Princezná

Školský 3 - dielny set od firmy BAGGYMAX sa bude skvele hodiť každému malému školáčikovi. Nájde v ňom okrem štýlového školského batohu tiež aktovku, peračník a vrecúško na cvičebný úbor či prezuvky. Veselý detský dizajn sady s motívom Princeznej zaujme iste každú malú slečinku.
Školská aktovka dovoľuje pohodlné a komfortné nosenie vďaka mäkkému výrobnému materiálu, nastaviteľným popruhom a čalúnenému chrbtu, ktoré sa dokonale prispôsobí tvaru chrbta dieťaťa. Reflexné plochy na popruhoch, zabudovaná odrazka a ďalšie reflexné prvky na batohu poskytnú bezpečnú cestu do školy aj z nej. Aktovka je vybavená vonkajším predným vreckom na desiatu či školské pomôcky a dvoma vonkajšími rozšíriteľnými vreckami pre fľašu s nápojom (uzatvárateľné na suchý zips). Vnútorný priestor batohu je rozčlenený na zadnú priehradku na uloženie učebníc a menšie kapsu pre peračník či iné drobnejšie predmety. Vo veku je umiestnené fóliové vrecko, za ktorou je možné vložiť rozvrh hodín. Na lepšiu stabilitu a ochranu pred vlhkom a špinou je aktovka vybavená nôžkami a pevným dnom.
Peračník aj vrecúško na cvičebný úbor farebne i štýlovo ladí ku školskému batohu. Peračník je vybavený a disponuje zapínaním pre zips, 23 pútkami a 1 chlopňou, vrecúško sa uzatvára jednoduchým utiahnutím šnúrky a poskytuje rýchle a praktické uloženie potrebného materiálu (prezúvky, cvičebný úbor).


Doplňujúce informácie:
Obsah sady:
Školský batoh BAGGYMAX
Školský peračník BAGGYMAX
Školské vrecúško na cvičebný úbor či prezuvky BAGGYMAX
Dizajn/motív:
Princezná
Materiál:
Polyester
Ruksak:
Objem - 16 l
Hmotnosť - 970 g
Vonkajší rozmer - 33 x 23 x 37,5 cm
Vnútorný rozmer - 28,5 x 18,5 x 36 cm
Peračník:
Hmotnosť - 127 g
Vonkajší rozmer - 19,7 x 13,5 x 4 cm
Vrecúško pre cvičebný úbor alebo prezúvky:
Hmotnosť -107 g
Vonkajšie rozmery - 41 x 32,5 cm
 

Kód:  GR440
Produktové číslo:  4047443150974

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14