Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BabyOno So City! - sivá

4,7 23 hodnotení
31,36 €

BabyOno So City! - sivá

Urobte si radosť a kúpte si multifunkčnú tašku, ktorá vás nesklame! Ide o ľahkú, priestrannú a navyše aj dizajnovo vydarenú tašku, ktorá dokonale sadne každej mamičke s malým dieťaťom. Staňte sa módnou ikonou a zároveň zaistite všetky potreby dieťaťa. Táto unikátna sivá taška obsahuje spolu 11 vreciek, do ktorých možno uložiť všetko čo vy i dieťa potrebujete. Zjednodušte si prechádzky vonku či náročné výlety a vezmite si so sebou iba túto prebaľovaciu tašku.

Dôvody na kúpu

  • Priestranná prebaľovacia taška
  • Veľké množstvo úložných priestorov – 11 vreciek
  • Krátke ušká na uchopenie do ruky, dlhý popruh na rameno
  • Bočné popruhy na pripevnenie ku kočíku
  • Moderný sivý dizajn
  • Ideálna na prechádzky vonku
  • Pohodlná

Komfort

Produkt bol navrhnutý pre vaše maximálne pohodlie, preto obsahuje nielen krátke ušká na uchopenie do ruky, ale aj dlhý popruh na rameno. Vďaka bočným popruhom možno tašku ľahko pripevniť ku kočíku a tým tiež zamedziť jej prípadnej strate. Choďte na to bezbolestne, s úsmevom a so šikovným pomocníkom, ktorý urobí vaše dni ešte krajšími.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery (V × Š × H)

Výška 33 cm
Šírka 42 cm
Dĺžka/hĺbka 14 cm

Vybavenie

Vybavenie Vnútorné členenie (viac vreciek), S bočnými popruhmi na prichytenie kočíka

Farba

Farba Sivá

Vyhotovenie

Popruhy s nastaviteľnými ramennými popruhmi

Typ

Typ Prebaľovacia taška
Kód:  BABYo015
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5901435405932
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01