Obnoviť stránku

BABY born Surprise 2

4,5 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BABY born Surprise 2

Bude to chlapec alebo dievčatko? Bude mať svetlé vlásky alebo tmavé? A čo očká, akú majú farbu? Odpovede na všetky tieto otázky, a ešte oveľa viac, nájdete po rozbalení rozkošného uzlíčka plného radosti. Poznávajte roztomilé bábätko BABY born Surprise 2 kúsok po kúsku a objavte všetky jeho tajomstvá. Akonáhle bude všetko odhalené, môžete bábätku vyplniť jeho rodný list. Bábika BABY born Surprise 2 s fusakom, fľaštičkou a plienkou je súčasťou zberateľskej série celkom 15 takýchto bábätiek. Zozbierajte ich všetky a starajte sa o ne ako o skutočné bábätka. Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov.



Kľúčové vlastnosti bábiky BABY born Surprise 2

  • BABY born Surprise 2 s rodným listom k vyplneniu
  • Podľa farby fľaštičky spoznáte, či je to chlapec alebo dievča
  • Bábika pije a ciká do čarovnej plienky
  • Súčasťou zberateľskej sady je 15 bábik
  • Rôznorodé hry s bábikami BABY born Surprise 2 zlepšujú predstavivosť detí
  • V balení fusak, fľaštička, čarovná plienka a rodný list
  • Bábika BABY born Surprise 2 je pre deti od 3 rokov

Zistite všetky detaily o vašom bábätku

Opatrne rozvážte mašličku na zavinovačke a začnite zisťovať, aké bábätko sa vám narodilo. Či fusak, v ktorom spinká, je ako jednorožec, snehuliak, slnečnice alebo dalmatín. Aby ste bábätko BABY born Surprise 2 prebudili a zistili, akú farbu majú jeho oči, jemne mu utrite viečka vlhkou handričkou. Slovenskú verziu rodného listu si stiahnite tu.


Bude to dievčatko alebo chlapček?

Až bábiku BABY born vybalíte z fusaku, uvidíte, akú má farbu kože, farbu vlasov a účes. Ak je priložená fľaštička modrej farby, je bábätko chlapec. Keď je fľaštička ružová, narodilo sa dievčatko.

Postarajte sa o vaše bábätko BABY born

Naplňte pribalenú fľaštičku vodou a dajte bábätku napiť. Po chvíli bude mať mokrú plienku, na ktoré sa objaví nejaký vzor. Z priloženého rodného listu podľa toho potom ľahko zistíte, čo bábika BABY born Surprise 2 najradšej je. Súčasťou balenia je aj plagátik s prehľadom všetkých bábätiek BABY born Surprise 2, spolu so zábavnými hrami.


Výška bábiky:
10 cm

Obsah balenia:
1 × bábika
1 × fusak
1 × fľaštička
1 × čarovná plienka
1 × rodný list

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Značka a edícia

Značka BABY born
Kód:  HRAdn00717
Produktové číslo:  4001167904091

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03