Obnoviť stránku

BABY born Surprise 1

4,8 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 11,90 €/ks
Pri kúpe 2 ks 11,51 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 11,10 €/ks

BABY born Surprise 1

Priletí bocian alebo vrana? Bude to chlapec alebo dievčatko? Bude mať svetlé vlásky alebo tmavé? A aké bude mať očká? Odpovede na všetky tieto otázky a ešte oveľa viac prekvapení nájdete po rozbalení rozkošného uzlíčka plného radosti. Poznávajte roztomilé bábätko BABY born Surprise kúsok po kúsku a objavte všetky jeho tajomstvo. Akonáhle bude všetko odhalené, môžete bábätku vyplniť jeho rodný list. Bábika BABY born Surprise s fusakom, fľaštičkou a plienkou je súčasťou zberateľskej série celkom dvanástich takýchto bábätiek. Zozbierajte ich všetky a starajte sa o ne ako o skutočné bábätka.

Kľúčové vlastnosti bábiky BABY born Surprise

  • Bábika schovaná v uzlíčku skrýva veľa tajomstiev 
  • BABY born Surprise s rodným listom k vyplneniu
  • Zisti, aké má bábika vlasy, oči a farbu fľaštičky
  • Bábika pije a ciká
  • V balení fusak, fľaštička a čarovná plienka
  • Vhodné pre deti od 3 rokov

Zistite všetky detaily o vašom bábätku

Opatrne rozviažte mašličku na ružovej zavinovačke a začnite zisťovať, aké bábätko sa vám narodilo. Či fusáčik, v ktorom spinká, je ako motýľ, králiček, medvedík alebo kytička. Aby ste bábätko BABY born Surprise prebudili a zistili, akú farbu majú jeho oči, jemne mu utrite viečka vlhkou handričkou. Až bábiku vybalíte z fusaku, uvidíte, aký má farebný tón kože, farbu vlasov a účes. Ak je priložená fľaštička modrej farby, je bábätko chlapec. Keď je fľaštička ružová, narodilo sa dievčatko. Naplňte fľaštičku vodou a dajte bábätku napiť. Po chvíli bude mať mokrú plienku, na ktorej sa objaví nejaký vzor. Z priloženého rodného listu podľa toho potom ľahko zistíte, čo bábika najradšej je.

Výška bábiky:
10 cm


Kód:  HRAif12224
Produktové číslo:  4001167904060

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01