Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BABY Born Interaktivny kôň so žriebätkom

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BABY Born Interaktivny kôň so žriebätkom

Patrí vaša dcéra patrí medzi obdivovateľky ušľachtilých zvierat? Kúpte jej interaktívneho koňa so žriebätkom BABY born. Koníky reagujú na dotyk. Bábiky BABY born sa na kobyle Sunny môžu pohodlne voziť. Preto je v balení pripravené ružové sedlo. Kone veselo klusajú po izbe a radi sa maznajú medzi sebou, ale aj s malou mamičkou, ktorá sa o nich stará.

Kľúčové vlastnosti BABY born interaktívnych koní

  • Skvelý doplnok k bábikám BABY born
  • Nádherné a detailné spracovanie
  • Súčasťou balenia je aj ružové sedlo
  • Kone sú interaktívne a reagujú na dotyk
  • Oba môžu voľne klusať a vydávajú zvuky
  • Fungujú na batérie, ktoré sú súčasťou balenia

Kone BABY born reagujú na dotyk

Kobyla Sunny má v oboch ušiach senzory. Po stlačení ľavého ucha sa rozkluše dopredu. Keď stlačíte pravé ucho, ozve sa erdžanie, ktorým volá svoje malé žriebätko. Ak sa oba koníky dotknú nosíkmi, dajú si mľaskavý bozk. Mamička kobyla má svetlohnedú farbu a bielu hrivu. Jej žriebätko je tmavohnedé s čiernou hrivou. Oba kone majú bielu lysinu. K nim je pripravené krásne ružové sedlo s uzdou, na ktorom sa môžu voziť bábiky BABY born.

 
Kód:  HRAif3462
Produktové číslo:  4001167822371
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03