Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BABY Born, dievčatko

4,8 32 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BABY Born, dievčatko

Malé dievčatká sa rady hrajú na mamičky. S interaktívnou bábikou BABY born, ktorá je vybavená niekoľkými užitočnými doplnkami, zažijú veľa skvelej zábavy a ešte sa niečomu priučia. Hračka totiž disponuje deviatimi životnými funkciami, o ktoré sa je potrebné postarať. Dobrou správou je, že bábika nevyžaduje žiadne batérie. Po novom má bábika BABY born aj mäkšie a hebkejšie telíčko, ktoré je veľmi príjemné na maznanie. Spoločné túlenie a spinkanie tak bude pre dievčatká pohodlnejšie. Okrem spania sa môžu s BABY born dievčatkom aj kúpať. Bábika vodu jednoducho miluje. Hračka je vhodná pre deti od troch rokov.

Kľúčové vlastnosti bábiky BABY born dievčatko

  • Interaktívna hračka pre malé mamičky
  • Bábika BABY born dievčatko s deviatimi životnými funkciami, ktoré nevyžadujú batérie
  • Pije, je, vie cikať a kakať, roní bábikovské slzy a má žmurkajúce oči
  • Telíčko z mäkčeného a hebkého plastu je príjemné na hranie a spinkanie
  • Bábika sa môže aj kúpať
  • Veľmi flexibilné končatiny a pohyblivá hlava uľahčujú prezliekanie
  • Bábika BABY born dievčatko je určené pre deti od 3 rokov

BABY born bábika je ako ozajstné bábätko

Veľmi reálne pôsobiace BABY born dievčatko je vybavené deviatimi základnými životnými funkciami. Deti sa bábike môžu dať napiť z pripravenej fľaštičky, alebo ju nakŕmiť špeciálnou kašičkou. Po týchto úkonoch však musí bábika tiež cikať a kakať. To ju potom len stačí posadiť na nočník, ktorý má vo svojej výbavičke, a stlačiť tlačidlo rafinovane schované pod pupkom. A keď bábika začne roniť veľké slzy, zrejme už bude unavená. Akonáhle ju deti položia do postieľky, okamžite zavrie svoje očká a zaspí. BABY born dievčatko poteší aj svojimi veľmi flexibilnými končatinami a pohyblivou hlavičkou. Prezliekať ju do rôzneho oblečenia tak bude pre deti ľahká a obľúbená aktivita.

Obsah balenia:
Bábika BABY born v body a čiapočke, nočník, plienka, tanier s lyžičkou, porcia kašičky, fľaštička, cumlík so sponkou, rodný list pre bábiku a náramky priateľstva

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Určenie Pre dievčatá
Vhodné od 3 rokov

Značka a edícia

Značka BABY born

Vlastnosti

Výška hračky 43 cm
Funkcie Žmurká, Pije z fľaštičky, Ohýba ruky a nohy, Kaká, Ciká
Vlastnosti S mäkkým telom, Reálna, Vhodná do vody

Balenie

Príslušenstvo v balení Výbava pre bábätko

Druh

Druh Bábiky
Kód:  HRAif3446
Produktové číslo:  4001167824368
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04