Obnoviť stránku

BABY born – chlapček

5 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BABY born – chlapček

Snáď najobľúbenejšou hračkou všetkých dievčatiek sú bábiky vyzerajúce ako živé bábätko, s ktorými môžu napodobňovať svoje mamičky. Interaktívna bábika BABY born predstavujúca chlapčeka s veľkosťou 43 cm je skvelým darčekom pre deti od 3 rokov, s ktorým sa zabavia dlhé hodiny. Bábika ponúka deväť reálnych funkcií bez nutnosti použitia batérií. Roztomilá bábika má nádherné oči a mäkké jemnučké telíčko lákajúce na túlenie. Bábika je oblečená v peknom svetlomodrom oblečení a na hlavičke má modrú čiapočku s ušami. Vďaka pohyblivejším pažiam a kĺbom sa vám bude veľmi ľahko obliekať. 

Kľúčové vlastnosti bábiky BABY born – chlapček

  • Interaktívna bábika BABY born chlapček
  • 9 reálnych funkcií bez nutnosti použitia batérií
  • Chlapček má jemnučké vodotesné telíčko umožňujúce kúpanie
  • Pohyblivé paže a kĺby zaručujú jednoduché obliekanie
  • Kŕmenie z fľašky alebo pomocou lyžičky
  • Bábika ciká a kaká do nočníčka
  • Veľké množstvo doplnkov pre báječnú zábavu

Veľa zručností a zábavy

Bábika BABY born miluje špliechanie vo vani, vďaka jej vodotesnosti si tak s ňou užijete pri kúpaní veľa zábavy. Skvelú zábavu predstavuje aj kŕmenie. Buď pije vodu z fľaštičky, alebo jej môžete dávať kašičku do ústočiek po lyžičkách z mištičky. Keď stlačíte tlačidlo ukryté pod pupkom, chlapček sa vyciká a vykaká do nočníčka. Po kúpaní, prebaľovaní a kŕmení je už unavený, takže ho musíte položiť do postieľky a dať mu dobrú noc. Hneď zavrie očká a zaspí. Ak by začal plakať a roniť slzičky, stačí ho len utíšiť pomocou cumlíka.

Bohaté doplnky

V balení okrem bábiky chlapčeka dostanete celý rad nádherných doplnkov, ako je body, čiapočka, mištička s lyžičkou, porcia kašičky, fľaštička, nočník, plienka, cumlík, rodný list alebo náramok priateľstva pre bábiku a malú mamičku. Bábika BABY born podporuje vývoj dieťaťa, rozvíja jeho spoločenské zručnosti a zoznamuje ho so zodpovednosťou a empatiou. Urobte radosť svojej malej princeznej a kúpte jej rozkošné dieťatko chlapčeka, ktoré si zamiluje na prvý pohľad.
Materiál:
Mäkký plast
Obsah balenia:
Bábika, detské body, čiapočka, cumlík so sponkou, fľaštička, plienka, mištička s lyžičkou, nočník, porcia kašičky, rodný list a náramky priateľstva


Kód:  HRAif11164
Produktové číslo:  4001167824375

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04