Obnoviť stránku

BABY Born černoška

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BABY Born černoška

Malé dievčatká sa rady hrajú na mamičky. S interaktívnou bábikou BABY Born, ktorá je vybavená množstvom užitočných doplnkov, si užijú veľa skvelej zábavy a ešte sa aj niečomu priučia. Deti s ňou môžu spať v postieľke a dokonca sa s ňou aj kúpať, bábika je totiž vodotesná. Deväť životných funkcií, ktorými BABY Born disponuje, funguje aj bez použitia batérií. Teraz prichádza rozkošná bábika s tmavšou farbou pleti.

Kľúčové vlastnosti BABY Born černoška

  • Milá a detailne spracovaná bábika od spoločnosti Zapf Creation
  • Veľa fialových doplnkov
  • Bábika je vodotesná a odolná
  • 9 životných funkcií
  • Funguje aj bez batérií
  • Učí dievčatká materskú starostlivosť a starostlivosť o druhých, navyše podporuje fantáziu

BABY Born ako naozajstné bábätko

Veľmi realistická bábika je doplnená deviatimi skvelými funkciami. Deti jej môžu dať piť z pripravenej fľaštičky alebo ju nakŕmiť špeciálnou kašičkou. Po týchto úkonoch však musí bábika tiež cikať a kakať. BABY Born pohybuje končatinami aj hlavičkou. Ak sa jej niečo nepáči, tak začne nariekať a plakať, avšak len dovtedy, kým jej dáte jej obľúbený cumlík. To potom zavrie očká a zaspí ako anjelik. 

Bábika s množstvom úžasných doplnkov

BABY Born je oblečená do fialového body s milou potlačou. Aby bábätku nebola zima, musí mať nasadenú veselú pletenú čiapku. Okrem oblečenia a cumlíka s fľaštičkou v balení nájdete tanierik s lyžičkou, špeciálnu kašu, nočník, plienku, rodný list a štýlový náramok pre bábiku aj jej dievčenskú mamičku.

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Značka a edícia

Značka BABY born
Kód:  HRAif3448
Produktové číslo:  4001167822029
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14