Obnoviť stránku

Baby Annabell Newborn Soft

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Baby Annabell Newborn Soft

Hebká a mäkká bábika bude robiť dokonalého spoločníka najmenším bábätkám. Baby Annabell Newborn Soft v ružovej farbe vykúzli úsmev na tvári, pomôže deťom zaspať a počas hrania rozvinie ich fantáziu. Tiež pomáha k utužovaniu empatie a učí zodpovednosti o druhých. Vnútri tela má bábika zašitú hrkálku.

Kľúčové vlastnosti Baby Annabell Newborn Soft

  • Bábika v ružových šatách a čiapkou
  • 100% extra jemná látka
  • Rozvíja empatiu a predstavivosť
  • Baby Annabell má vnútri zabudovanú hrkálku
  • Je vhodná pre deti od narodenia
  • Obľúbený motív Baby Annabell ovečiek na oblečení a čiapke

Jedinečná bábika v ružovom vyhotovení

Vďaka roztomilému spracovaniu sa bábika Baby Annabell rýchlo stane najlepšou kamarátkou všetkých detí. Na sebe má sýto ružové šatôčky s ozdobným golierikom. Hlavu pokrýva rovnomerne farebná čiapočka, ktorá má vtipné ušká previazané mašličkou. Tvár plyšovej hračky je vyšívaná – dve modré očká, noštek a stále sa usmievajúce ústočká. Líčka sa bábike sfarbili doružova. 

Baby Annabell s hrkálkou

Malá ružová kamarátka je vyrobená z neobvykle hebkej látky. Vďaka tomu sa výborne hodí do detskej postieľky, kde pomôže so zaspávaním. Hrkálka všitá v bábike deti zabaví a môžu sa s ňou hrať. Plyšové hračky u detí rozvíjajú empatiu, učia ich zodpovednosti za ďalšie tvory a podporujú fantáziu a predstavivosť. K tomu všetkému bola Baby Annabell Newborn Soft stvorená, a to pre deti už od narodenia. Bábiku môžete prať v rukách.

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 0 rokov

Značka a edícia

Značka BABY Annabell
Kód:  HRAif3544
Produktové číslo:  4001167700006
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03