Obnoviť stránku

BABY Annabell Mia

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BABY Annabell Mia

Každé malé dievčatko túži po bábike, o ktorú by sa mohlo starať ako mamička. Pre tie najmenšie je tu Baby Annabell Mia s roztomilými modrými očami, ktoré na svet vykúkajú spod dlhých rias. Má mäkké telíčko, s ktorým sa môžu deti maznať. Končatiny sú vyrobené z mäkkého plastu. Bábiku Miu je teda možné vziať aj do postele na spanie bez obáv z toho, že by sa rozbila.

Kľúčové vlastnosti bábiky Annabell Mia

  • Detailne spracovaná bábika značky Baby Annabell
  • Mia má mäkké telíčko aj končatiny
  • Bábika je 43 cm vysoká
  • Súčasťou balenia je fľaštička a cumlík, oboje v ružovej farbe
  • Bábätko má na sebe zdobené dupačky a čiapočku
  • Reprezentuje naozajstné novorodeniatko

Bábika s množstvom doplnkov

Bábika Mia je doplnená množstvom detailov, vďaka ktorým vyzerá ako naozajstné bábätko. Krásne sklenené oči majú modrú farbu a nežmurkajú. Pusinka je ľahko pootvorená, aby sa do nej dal vložiť cumlík alebo fľaša. Oba doplnky sú súčasťou balenia. Bábätko je oblečené do slušného ružového oblečku – dupačiek s kvetinovým vyšívaním, ozdobným čipkovaným lemovaním a mašličkami. Na hlave má čiapočku ladiacu so zvyškom oblečenia. Pomazlite sa so 43 cm vysokú bábikou Annabel Miou a rozmaznávajte ju ako skutočné novorodeniatko!

Kvalita značky Annabell

Značka Baby Annabell od spoločnosti Zapf Creation sa už mnoho rokov špecializuje na výrobu bábik a hračiek pre dievčatá. Preto si môžete byť istí, že svojim deťom kupujete jedinečnú kvalitu. Malé dievčatká si natrénujú materskú starostlivosť, starosť o druhých a rozvinú svoju fantáziu. S bábikou Miou sa nikdy nebudete nudiť.

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 2 rokov

Značka a edícia

Značka BABY Annabell
Kód:  HRAif3516
Produktové číslo:  4001167794227
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08