Obnoviť stránku

BABY Annabell chlapček

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BABY Annabell chlapček

Každé malé dievčatko chce mať svoje vlastné bábätko, o ktoré sa môže starať. Bábika BABY Annabell je na to ako stvorená! Krásny roztomilý chlapec oblečený do modrej, ktorý sa ešte ku všetkému dokáže správať ako skutočné dieťa. BABY Annabell chlapček reaguje na dotyk a má niekoľko životných funkcií. Podporuje rozvoj zodpovednosti za druhých a empatiu. Kto by odolal chlapčekovým veľkým očiam?

Kľúčové vlastnosti BABY Annabell chlapčeka

  • Bábika verne napodobňuje skutočné bábätko
  • Rozvíja detskú fantáziu a starostlivosť o druhých
  • V balení má niekoľko potrebných doplnkov
  • Má niekoľko životných funkcií a reaguje na dotyk
  • BABY Annabell chlapček je oblečený v modrej
  • Na fungovanie sú potrebné batérie

Životné funkcie bábiky napodobňujú bábätko

S malým bábätkom sa musí zaobchádzať opatrne, preto BABY Annabell chlapček potrebuje stále veľa spánku. Našťastie sa dá ľahko ukolísať, stačí ho pohojdať v náručí. Po chvíli zatvorí oči a spokojne zaspí. Občas sa mu však niečo nepáči, a tak začne plakať. Po lícach sa mu kotúľajú naozajstné slzy, ale mamička si určite poradí a upokojí ho modrým cumlíkom. Samozrejme je potrebné ho občas aj nakŕmiť z jeho obľúbenej fľaše. Avšak pozor, BABY Annabell dokáže aj čúrať. Po jemnom pohladení po tvári sa odvďačí veselými táraninami.

BABY Annabell chlapček v typicky modrej farbe

Bábika BABY Annabell vyzerá ako malý princ. Môžu za to modré dupačky s vyšívanou ovečkou a modrá čiapka. So sebou má všetky potrebné drobnosti – podbradník, fľaštičku a cumlík. Aj pre mamičku má malý darček v podobe ligotavého medailónu.

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Značka a edícia

Značka BABY Annabell
Kód:  HRAif3512
Produktové číslo:  4001167794654
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07