Obnoviť stránku

Axial SCX10 II UMG10 6×6 1 : 10 RTR

Príslušenstvo k tovaru

Axial SCX10 II UMG10 6×6 1 : 10 RTR

Užite si nevšedný zážitok, ktorý ponúka jazda autom na diaľkové ovládanie SCX10 II UMG10 od výrobcu Axial. Toto auto určené pre extrémne off-road s karosériou vo vojenskom štýle s tematickými polepmi vám umožní vydať sa v ústrety novým zážitkom, a to aj v tom najťažšom teréne. Všetko je navyše veľmi realisticky spracované, a to vrátane plastovej mriežky chladiča, svetiel, stieračov, zrkadiel a ďalších komponentov. Všetko je ako u skutočného vojenského špeciálu. Toto auto si hravo poradí so strmými svahmi, piesočnatým terénom či hladkými kameňmi. Vozidlo Axial je postavené na osvedčenom podvozku SCX10 II, navyše šesť pneumatík 1,9 MT45 ho skvele drží na trati. Toto auto UMG10 poteší predovšetkým chlapcov od štrnástich rokov.

Kľúčové vlastnosti auta na diaľkové ovládanie SCX10 II UMG10 RC

  • Predstavuje produkt značky Axial
  • Auto sa ovláda diaľkovým ovládaním
  • SCX10 II disponuje pohonom na šesť kôl
  • Karoséria vozidla je v army vyhotovení
  • Model SCX10 II UMG10 je v mierke 1:10
  • Model poteší staršie deti vo veku štrnástich rokov

Sila vojenského špeciálu SCX10 II UMG10

Vojenské auto na ovládanie SCX10 II UMG10 si určite obľúbite aj vďaka jednotlivým komponentom. Kefový jednosmerný motor Axial 540 35T má 35 závitov a zaručuje rovnováhu medzi silou a rýchlosťou. Ultra kompaktná prevodovka so širokou škálou možností zmeny prevodu umožňuje zníženie alebo zvýšenie rýchlosti. Olejové tlmiče a kvalitne opracované piesty zaisťujú hladký chod tlmičov, vďaka tomu môže toto auto prejsť takmer akýkoľvek terénom. Tento automobil značky Axial je vybavený kvalitným LED osvetlením, preto môžete bezpečne vyjsť aj po západe slnka.


Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Áno
Typ batérií AA
Počet batérií 4 ks

Čo musíte vedieť

Vhodné od 14 rokov

Typ

Typ RC auta Crawler
Mierka 1:10

Vlastnosti

Využitie Vonkajšie
Typ motora Elektrický jednosmerný
Tlmiče Olejové
Vlastnosti Vodoodolnosť

Pokročilé

Doba chodu 25 min
Maximálna rýchlosť 5 km/h

Obsah balenia

Obsah balenia Diaľkový ovládač, Model

Farba

Farba Sivá
Kód:  HRAif15731
Produktové číslo:  605482427262

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18