Obnoviť stránku

Avenue Mandarine Veľký kreatívny box Decoupage vtáky

Príslušenstvo k tovaru

Avenue Mandarine Veľký kreatívny box Decoupage vtáky

Veľký kreatívny box Decoupage vtáky od Avenue Mandarine poteší každé dieťa s tvorivou dušou. Nielenže vaša ratolesť vytvorí nádherný doplnok do svojej izby, dokonca ho môže vyzdobiť podľa svojho gusta. Ku zdobeniu je použitá technika decoupage – modely vtákov je možné dekorovať pomocou jemných decoupage papierikov. Rovnako ako aj všetky súpravy Avenue Mandarine aj kreatívna súprava Decoupage vtáky je precízne spracovaná. Obsahuje predstrihané a perforované filcové diely, plastovú ihlu, výplňový materiál a nite. Vynaložené úsilie bude odmenené formou nádhernej dekorácie do detskej izbičky, na terasu alebo balkón.

Kľúčové vlastnosti Veľkého kreatívneho boxu Decoupage vtáky od Avenue Mandarine

  • Kreatívna súprava francúzskej značky Avenue Mandarine
  • Pri výrobe závesných vtáčikov si deti a rodičia užijú spoločné chvíle
  • Veľký kreatívny box Decoupage vtáky rozvíja tvorivosť, jemnú motoriku a sústredenie
  • Krásna dekorácia do interiéru alebo napríklad na terasu
  • Vo Veľkom kreatívnom boxe nájdete všetko potrebné pre výrobu troch vtáčikov – lepenkové diely, lepidlo, štetec, vzorované decoupage papiere a šnúrku na zavesenie
  • Pre deti od 8 rokov

Užite si spoločné chvíle pri výrobe vtákov na zavesenie

Užite si príjemné spoločné chvíle plné zábavy a tvorenia s Veľkým kreatívnym boxom Decoupage vtáky. Kým sa vaše malé ratolesti vybláznia pri výrobe závesných vtáčikov, rozvinú svoju tvorivosť, jemnú motoriku a sústredenie, vy si môžete v kľude vypiť šálku kávy.

Stačí začať tvoriť

V balení Veľký kreatívny box Decoupage vtáky nájdete všetko potrebné pre výrobu závesných vtáčikov – predpripravené lepenkové diely, lepidlo, vzorované decoupage papiere, štetec a šnúrku na zavesenie. Vhodné pre deti od 8 rokov a odporúčame dohľad rodičov.


Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Kód:  HRAif13473
Produktové číslo:  3609510540609

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18