Obnoviť stránku

Avenue Mandarine Domček pre víly

Príslušenstvo k tovaru

Avenue Mandarine Domček pre víly

Kreatívna súprava Avenue Mandarine domček pre víly poteší každú malú princeznú s kreatívnou dušou. Nielenže vaša ratolesť vytvorí nádherný domček pre víly, dokonca ho môže dozdobiť podľa svojho gusta. Nádherná dekorácia do detskej izbičky, na terasu alebo balkón. Výroba a následné skrášľovanie musí byť naozaj starostlivé a kto vie, možno sa tu zabýva zúbková víla. Chcete predsa, aby sa jej v novom domove páčilo?

Kľúčové vlastnosti kreatívnej súpravy Avenue Mandarine domček pre víly

  • Kreatívna sada francúzskej značky Avenue Mandarine
  • Pri stavbe domčeka pre víly si deti a rodičia užijú spoločné chvíle
  • Rozvíja tvorivosť, jemnú motoriku a sústredenie
  • Krásna dekorácia do interiéru alebo napríklad na terasu
  • V súprave nájdete všetko potrebné pre stavbu domčeka – drevené diely, lepidlo, štetec a farbu
  • Pre deti od 6 rokov

Užite si spoločné chvíle pri stavbe domčeka pre víly

Užite si príjemné spoločné chvíle plné zábavy a kreativity. Kým vaše malé ratolesti sa vybláznia na samotnej stavbe domčeka pre víly, rozvinú svoju tvorivosť, jemnú motoriku a sústredenie, vy dohliadnete na to, aby bol domček starostlivo zlepený a pripravený na nasťahovanie víly, ktorá môže preletieť náhodou okolo.

Stačí začať stavať

V balení nájdete všetko potrebné pre stavbu domčeka pre víly – predpripravené drevené diely, lepidlo, štetec a bielu akrylovú farbu. Vhodné pre deti od 6 rokov a odporúčame dohľad rodičov.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 6 rokov
Kód:  HRAdn00378
Produktové číslo:  3609510551742

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03