Obnoviť stránku

Avenue Mandarine Detské vyšívanie Motýľ

Príslušenstvo k tovaru

Avenue Mandarine Detské vyšívanie Motýľ

Vyšívanie je obľúbená kreatívna činnosť predovšetkým medzi dievčatami. Nevšedná kreatívna súprava detského vyšívania Avenue Mandarine s motívom motýľa je preto ideálnym darčekom najmä pre dievčatá medzi 7 a 12 rokom. Ako všetky súpravy Avenue Mandarine, tak i súprava detského vyšívania s motýľom je precízne spracovaná. Obsahuje bavlnené plátno s obrázkom motýľa a takisto drevený kruh k napnutiu plátna. Súpravy Avenue Mandarine svojím obsahom uľahčujú cestu k dokonalému výsledku. Hotový vyšitý obrázok si nakoniec môžete zarámovať a získať tak originálnu dekoráciu. Rozmer obrázku je 18 × 18 cm.

Kľúčové vlastnosti Detského vyšívania motýľ Avenue Mandarine

  • Kreatívna súprava pre vlastnoručnú výrobu originálnej dekorácie
  • Bavlnené plátno s predtlačeným obrázkom motýľa
  • Drevený kruh k napnutiu plátna
  • Detské vyšívanie Avenue Mandarine výrazne podporuje rozvoj jemnej motoriky
  • Napomáha sústredeniu

Lepšia motorika s Detským vyšívaním motýľ Avenue Mandarine

Jemnú motoriku u detí je potrebné neustále podporovať a rozvíjať aj v školskom veku. Výborným prostriedkom pre zlepšovanie detskej motoriky je napríklad   vyšívanie. Kreatívna súprava Avenue Mandarine s motívom motýľa je vhodná aj pre začiatočníkov. Predovšetkým predtlačený obrázok uľahčí prvé krôčiky, ale určite oceníte aj ďalšie maličkosti uľahčujúce prácu. Kreatívna súprava detského vyšívania Avenue Mandarine deťom prinesie nielen zábavu a radosť, ale zdokonalí tiež ich zručnosť.

Sada obsahuje:
1 × bavlnené plátno 18 × 18 cm
1 × drevený kruh na napnutie plátna
4 × bavlnka
1 × náprstok
1 × ihla

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 7 rokov
Kód:  HRAjd1256
Produktové číslo:  3609510540333

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08