Obnoviť stránku

Avenue Mandarine Detské šitie Ovečka Leontine

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Avenue Mandarine Detské šitie Ovečka Leontine

Chceli by ste, aby bolo vaše dieťa kreatívne a zručné? Nechajte ho aby vyrobilo svoju vlastnú hračku. Ovečka Leontine z kolekcie Detské šitie je dokonalým darčekom pre všetky deti od šiestich rokov. Nemusíte sa báť, že by to nezvládli, súprava obsahuje všetko, čo potrebujú, vrátane podrobného obrázkového návodu. Okrem toho ihla je plastová, takže pre dieťa nie je nebezpečná. A keďže si dieťa vyrobí hračky samé, určite z nich bude mať väčšiu radosť. Podporte Ovečkou Leontine zručnosti, kreativitu a sústredenie dieťaťa.

Hlavné výhody detského šitia Ovečky Leontine

  • Súprava Detské šitie obsahuje všetko potrebné
  • Vaše dieťa bude kreatívnejšie, zručnejšie a sústredenejšie
  • Vďaka obrázkovému návodu to každé je úplne bezpečné
  • Dieťa sa naučí základy šitia

Súprava obsahuje:
plstené diely s dierkami na jednoduché šitie, vatu na finálne vyplnenie, plastovú ihlu a nite, stuhu na ozdobenie ovečky, podrobný obrázkový návod

 
Kód:  HRAjd1239
Produktové číslo:  3065500526532
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17