Obnoviť stránku

Avengers Hero Mashers - Groot

Príslušenstvo k tovaru

Avengers Hero Mashers - Groot

Super hrdina Groot zo skupiny Avengers Hero Mashers je obľúbený stromový muž s obrovskou silou, prichádzajúca so skvelými akčnými doplnky, ako je železná päsť a maska, nasadzovacie predĺžená silná paže vyzerajúce ako pahýľ zo stromu. Variabilný figúrka lesného muža vyzerajúce ako strom sa dá jednoducho rozložiť, jeho hlava, nohy, ruky sú odnímateľné, môžeš si ich vymeniť za ďalšie diely iných postavičiek.   Vďaka nim si vytvoríš svojho vlastného hrdinu, ktorý bude ešte silnejší a s ktorým vybojuješ každú bitku a zažiješ veľa dobrodružstiev.

S figúrkou Groot si deti vďaka jej ľahkému rozloženie a variabilite rozvíjajú jemnú motoriku, kreatívne myslenie a predstavivosť. Hračka je vhodná pre deti od 4 rokov a je vyrobená z kvalitného odolného plastu.


Veľkosť figúrky:
15 cm

Materiál:
Kvalitný plast

Odporúčaný vek:
Od 4 rokov
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Výška hračky

Výška hračky 20 cm

Druh

Druh Figúrky
Kód:  HRAa2503e
Produktové číslo:  ASRT5010994848484

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18