Obnoviť stránku

Avengers - Akčná figúrka Thanos

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Avengers - Akčná figúrka Thanos

Ktorého chlapca nebaví napínavé súboje medzi superhrdinami a zbabelcami? S akčnými figúrkami Super Hero Mashers si ich aj vaša ratolesť bude môcť prehrávať deň čo deň. V tomto balení nájdete postavu zákerného zloducha Thanos, ktorý je známy z komiksov a filmov pochádzajúcich z dielne Marvelu. Všetky figúrky z tejto série je možné ľubovoľne rozoberať a zostavovať, takže si váš chlapec môže vytvoriť úplne nového superhrdinu s mnohými výnimočnými schopnosťami. Veľkosť tejto figúrky je 15 centimetrov a radosť môže robiť deťom od 4 rokov.

kľúčové vlastnosti

  • Odnímateľné časti možno navzájom kombinovať medzi figúrkami z kolekcie Super Hero Mashers
  • ohybné končatiny
  • Kvalitné a odolné prevedenie

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Výška hračky

Výška hračky 15 cm

Druh

Druh Figúrky
Kód:  HRAa2600o
Produktové číslo:  ASRT5010994848521

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19